Animalariul universal al profesorului Revillod

Șobolonta-ul este o vietate grațioasă, cu aripi puternice, din marea albastră; Evea – prieten al omului, cu picioare firave, din deșertul Gobi; Vaconky – o rumegătoare blândă, cu aripi puternice, din Siberia.

Editura Baroque Books & Arts împreună cu La Belle Vie – lettres, cafe, boutique și Global Mindscape invită copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani să ia parte la atelierele inspirate de fabuloasa enciclopedie a faunei mondiale „Animalariul universal“, desfășurate în luna februarie 2013.

Participanții la ateliere se vor împrieteni cu animalele fantastice, aflând numele, aspectul și stilul de viață al acestora; le vor desena și, la final, își vor construi propriul album, învățând astfel care sunt etapele de realizare a unei cărți. Pentru finalizarea albumului de animale fantastice, este necesară participarea la ambele ateliere. Atelierele sunt coordonate de Angelica Iacob, specialist în educație culturală, și de Eduard Constantin, artist.

Atelierele se desfășoară astfel:

Sâmbătă, 2 februarie, ora 15.00 și sâmbătă, 9 februarie, ora 15.00 – pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani

Sâmbătă, 16 februarie, ora 11.00 și sâmbătă, 23 februarie, ora 11.00 – pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani

Locație: La Belle Vie – lettres, cafe, boutique, Str. Andrei Muresanu nr. 27 (zona Piața Dorobanți)

Înscrieri: office@globalmindscape.ro, 0724 083 932
Taxa participare (include materialele folosite):

40 lei pentru participarea la ambele ateliere

INEDIT!

Vă invităm la un mic exercițiu de imaginație: ce culoare credeți că are fundalul care încadrează animalul desenat de Delia (5 ani) în cadrul atelierului Animalariul universal desfășurat în La Belle Vie – lettres, cafe, boutique, în colaborare cu Editura Baroque Books&Arts. Dacă intuiți bine, copilul dvs. poate participa gratuit la unul dintre atelierele noastre din februarie sau martie 2013. Așteptăm păreri pe facebook, email (office@globalmindscape.ro) sau telefon (0724 083 932)  până în ziua de miercuri, 20 februarie, ora 18.00, când vom organiza o tragere la sorți.

Animalariul universal Delia alb negru

UPDATE

La exercitiul nostru de imaginatie pornind de la Animalariul universal am avut 20 participanti, dintre care 8 au intuit culoarea folosita de Delia, respectiv albastru. Castigatorul, prin tragerea la sorti printr-un site de alegere „at random”, este Mihnea Miru, care va participa in regim de gratuitate la un atelier de-al nostru. Pentru ca Delia n-a putut participa dar ne-a inspirat, ii oferim si ei o participare gratuita!

Animalariul universal, atelier Global Mindscape, La Belle Vie (10)

concurs Animalariu

Special! Participanții la ateliere care își doresc Animalariul universal al Profesorului Revillod, publicat de Editura Baroque Books & Arts în anul 2012, îl pot achiziționa cu reducere direct din La Belle Vie – lettres, cafe, boutique la prețul de 40 lei (preț întreg: 49,90 lei)

Atelierele sunt realizate de către:

Editura Baroque Books & Arts

La Belle Vie – lettres, cafe, boutique

Global Mindscape

atelier Global Mindscape Animalariul universal After School Evrika (02)

Detalii despre lucrările participanților la atelierul Animalariul universal din data de 8 decembrie (atelier dedicat copiilor înscriși de părinți) pe blogul nostru, la secțiunea intitulată Animalariul pentru copii; detalii despre lucrările participanților de la

After School Cei Trei Mușchetari și

After School Evrika

la secțiunea Animalariul universal revine în 2013. Blogul nostru poate fi găsit aici: Caravana Muzeelor