Arta contemporană pentru copii la Anaid Art Gallery (30 iulie-1 august)

Arta contemporană pentru copii la Anaid Art Gallery (30 iulie-1 august, Anaid Art Gallery)

O selecție inedită de lucrări de artă contemporană românească permite familiarizarea copiilor cu teme de actualitate și experimentarea unor tehnici artistice inovative la Anaid Art Gallery.

Miercuri, 30 iulie, ora 10.00 – Harry Potter şi jocul de vâj-haţ: tânărul vrăjitor Harry Potter este un personaj foarte îndrăgit şi un talentat jucător de vâj-haţ. În timpul atelierului ne familiarizăm cu peisajul de la Hogwarts şi cu jocul de vâj-haţ, apoi desenăm terenul, personajele zburând pe mături, comentatorul sau galeriile echipelor. Vâj-hațul este un sport ficțional creat de autoarea engleză J. K. Rowling, care se joacă în seria de romane Harry Potter.

Joi, 31 iulie, ora 10.00 – Jucăria aurită: copiii sunt rugați să aducă de acasă câte o jucărie stricată sau pe care nu o mai folosesc, căreia să-i ofere o viață nouă prin aurire, inspirați de lucrările artistului Alexandru Potecă (se recomandă jucării de dimensiuni mici și medii; sunt excluse jucăriile de pluș)

Vineri, 1 august, ora 10.00 – Bijuterie de legendă: fascinanta poveste a bijuteriilor create de Mihaela Zvîncă, decorate cu imagini de prințese, coroane, cranii, lebede, pietre prețioase sau castele, ne va ajuta să concepem împreună bijuterii inspirate din povești și legende

Caravana Muzeelor Jucaria aurita Anaid Art Gallery 2

Anaid Art Gallery
Adresa: Str. Slobozia nr. 34 (lângă Rondul Coşbuc/ Piața Regina Maria), București

Participarea se face pe bază de programare la e-mail caravana.muzeelor@gmail.com sau la telefon 0724.083.932 (Angelica Iacob)
Taxa de participare este de 20 lei / atelier (materiale incluse)
Copiii care participă la toate cele trei ateliere beneficiază de gratuitate la ultimul atelier.

Atelierele de vacanță pentru copii de 6-10 ani înscriși de părinți, desfășurate în zece muzee și organizații culturale bucureștene, sunt programate pentru perioada 9 iulie – 12 septembrie 2014. Atelierele se vor desfăşura de miercuri până vineri, în intervalul orar 10.00-12.00, fiecărui muzeu fiindu-i dedicată o anumită săptămană din program, cu trei ateliere diferite în fiecare zi.

Atelierele Arta contemporană pentru copii la Anaid Art Gallery sunt organizate de Global Mindscape în parteneriat cu Anaid Art Gallery