Bijuterie de legendă

Sâmbătă, 23 martie 2013, ora 15.00

Fascinanta poveste a bijuteriilor create de Mihaela Zvîncă, decorate cu imagini de prințese, coroane, cranii, lebede, pietre prețioase sau castele, ne va ajuta să concepem împreună bijuterii inspirate din povești și legende.

Atelierele sunt organizate de Global Mindscape în parteneriat cu Anaid Art Gallery, cu sprijinul designer-ului Mihaela Zvîncă. Se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Pot participa și copii mai mici însoțiți de un adult.

Mihaela Zvîncă este un designer care, cu fiecare obiect creat, “spune câte o poveste despre oameni care au fost, despre fapte de zi cu zi și despre amintiri reciclate”.

Pe parcursul atelierului ne vom familiariza cu creațiile Mihaelei Zvîncă, apoi vom realiza desene pe mici forme pătrate, care la final vor fi decupate și lipite pe medalioane din aluminiu pregătite pentru noi chiar de Mihaela Zvîncă.

Atelier Bijuterie de legenda, Mihaela Zvinca, Global Mindscape Scoala 5 3

Participarea se face pe bază de înscriere prin:

e-mail: caravana.muzeelor@gmail.com, tel. 0724 083 932

Locație: Galeria Anaid, Str. Slobozia nr. 34 (lângă Rondul Coșbuc)

Taxa participare (include materialele folosite):
– 20 lei / copil (părinții care participă au acces gratuit)

Câștigă o participare gratuită la atelier

Răspundeți la întrebarea: De unde credeți că vine numele Galeriei de Artă Anaid? Indiciu: numele managerului galeriei este Diana Dochia. Așteptăm răspunsurile până vineri, 22 martie, ora 17.00 prin e-mail caravana.muzeelor@gmail.com, pe facebook (pagina Global Mindscape) sau telefon 0724 083 932. Dacă răspundeți corect, participați la o tragere la sorți (alegerea va fi făcută at random de un site). Întrucât tragerea la sorți va avea loc la sfârșitul zilei de vineri,vă rugăm să ne precizați și numărul dvs. de telefon, pentru a vă anunța în timp util rezultatul. Atenție: doar câștigătorul concursului va fi contactat telefonic; numele tuturor participanților care răspund corect vor fi afișate pe site.

Update concurs:

Felicităm participanții care au răspuns corect: Ilinca Sora, Corina Croitoru, Roxana Chira. În urma tragerii la sorți, Roxana Chira a fost desemnată câștigătoare. Felicitări!

concurs bijuterii

Atelierul este realizat de Global Mindscape în parteneriat cu:
Anaid Art Gallery

Cu sprijinul:

Designer-ului Mihaela Zvîncă