Companie

This post is also available in: Engleză

Global Mindscape

Echipa de specialiști Global Mindscape vă așteaptă cu o paletă largă de prezentări tematice și personalizate: programe de dezvoltare a culturii vizuale pentru adulți și copii, trasee culturale urbane în București, prezentări despre arta și arhitectura românească pentru turiști și companii. De asemenea, Global Mindscape vă poate oferi consultanță de specialitate în domeniul managementului proiectelor și al turismului cultural.

Atelier Măști venețiene, Școala nr. 5

 Global Mindscape este o companie româno-australiană având ca obiectiv principal explorarea culturii vizuale în multitudinea aspectelor sale: artă, arhitectură, urbanism, peisaj cultural. Aria vastă de activități pe care le desfășoară compania se sprijină pe experiența bogată a coordonatorilor, Angelica Iacob și Cristopher Wood, dar și a colaboratorilor acestora. Astfel, specialiștii Global Mindscape excelează în domenii precum managementul proiectelor culturale, turism cultural, educație muzeală și artistică, relații publice și marketing cultural, formare profesională în educația vizuală și turism cultural, istorie urbană și socială, cercetare în domeniile istoriei artei și arhitecturii – concretizată în publicații de profil.

Nucleul activităților companiei Global Mindscape îl constituie educația vizuală pentru copii și adulți prin organizarea unor programe instructive și relaxante pentru diverse categorii de public, precum și îmbogățirea experienței culturale a turiștilor ce vizitează România și zona Europei de Est. Astfel, compania organizează cursuri de cultură vizuală pentru participanți de toate vârstele și trasee culturale pentru turiști.

Carnavalul International al Copiilor, Venetia 2012
Carnavalul International al Copiilor, Venetia 2012

Angelica Iacob are o experiență vastă în conceperea și realizarea de programe culturale cu rol educativ, în editarea unor publicații de specialitate și în conceperea și derularea unor proiecte culturale la nivel național și internațional. Christopher Wood este directorul celei mai mari companii australiene de turism cultural.

Global Mindscape are astfel capacitatea de a oferi consultanță de specialitate în domeniul managementului proiectelor și al turismului cultural – de la dezvoltarea unor trasee tematice până la proiectarea unor programe și itinerarii specifice. Global Mindscape deține o arhivă vizuală cu fotografii din peste 30 de țări, oferind și suport grafic pentru tipărituri tematice.

Mulțumim pentru sprijinul acordat la realizarea și întreținerea site-ului: MILAD MOSTAVI și CRISTIAN SAMOILĂ.