Gravura experimentala poloneza intr-o viziune feminina

 

în expoziția WoMen’s World – Polish Experimental Engraving, Anaid Art Gallery

 

V-ati intrebat vreodata cum ar fi daca desenul si gravura ar capata trei dimensiuni, daca pictura si fotografia ar deveni sculptura si daca vizitatorii ar contribui ei insisi la transformarea unei opere de arta, invitati fiind sa o atinga, sa o manevreze?

Artistele poloneze Judita Bernas, Malgorzata Niespodziewana, Monika Wanyura-Kurosad si Malgorzata Warlikowskane incearca sa va raspunda la aceste intrebari prin lucrarile incluse in expozitia WoMen’s World – Polish Experimental Engraving.

Artistele ne propun o incursiune in tehnicile contemporane ale gravurii si imprimarii. Rezultatul este interesant, pe alocuri spectaculos, iar povestile lucrarilor graviteaza in jurul relatiilor de familie, al conditiei femeii, al identitatii si schimbarii.

Va propunem sa descoperim impreuna cele patru artiste poloneze la Anaid Art Gallery, unde copiii si parintii vor experimenta noi forme de manifestare artistica, vor realiza compozitii stratificate, in care bi-dimensionalul se impleteste cu tri-dimensionalul.

program:

– Sambata, 27 noiembrie 2010, ora 11.00 – parintii cu copii de 4-5 ani

– Sambata, 4 decembrie 2010, ora 11.00 – parintii cu copii de 6-8 ani

– Sambata, 11 decembrie 2010, ora 11.00 – parintii cu copii de 9-12 ani

Locatia: Anaid Art Gallery, Str. Slobozia nr. 34 (langa Rondul Cosbuc)

Inscrieri:

office@globalmindscape.ro