Mărtișoare pictate

Global Mindscape și Dianei 4 vă invită la un atelier dedicat venirii primăverii, desfășurat în ziua de duminică, 24 februarie, începând cu ora 12.00.

Cu toții ne bucurăm atunci când primim sau dăruim mărțișoare. Pe vremuri, femeile răsuceau, ele însele, din lână sau bumbac, firul alb și firul roșu al șnurului de mărțișor – care era legat, protector, la gâtul sau la mâna copiilor. Vremurile s-au schimbat și mărțișoarele au prins tot felul de forme – de la mărțișoare produse în serie până la mărțișoare unicat, de la materiale nobile până la cele mai comune.

Global Mindscape și Dianei 4 invită adulții, însoțiți sau nu de copii, să se bucure împreună de personalizarea mărțișoarelor în cadrul unui atelier în care povestim despre tradiția mărțișorului și colorăm împreună, cu acrilic, mărțișoare personalizate, pornind de la anumite forme din lut. Mărțișoarele vor fi fixate pe carton colorat, li se vor adăuga șnururi, precum și mici dedicații. Estimăm că fiecare participant va realiza, în cadrul unui atelier, 3-4 mărțișoare.

Atelierul se va desfășura în ziua de:
– duminică 24 februarie, ora 12,00 în Strada Dianei nr. 4 (lângă Piața Rosetti).

Taxa participare (include materialele folosite):
– 20 lei / participant;
– 35 lei pentru participarea copil-părinte.

Înscrieri: Mihaela Murgoci, mihaela.murgoci@gmail.com / 0723.833.591

Atelier organizat de Global Mindscape în parteneriat cu Dianei 4